Black Bone

De tweede band in de rubriek bandprofiel is Black Bone. Deze jonge helden hebben het Rock & Rollhart op de goede plek zitten en kennen inmiddels het klappen van de zweep in de wereld van diezelfde Rock & Roll. Zaterdag 21 januari bestijgen ze het podium in het Wervershoofse Cafe Die Twee waar menig liefhebber van Old School Rock met liefde zijn leren jack met hardrock emblemen uit de kast haalt om met pink en wijsvinger in de lucht te genieten van een heuse rockshow. De mannen van Black Bone aan het woord:

Kun je me vertellen wie jullie zijn?
Wij zijn Black-Bone , 3 jonge honden uit Eindhoven die ‘No Bullshit Rock N Roll’ spelen!

BB

Hoe lang zijn jullie bij elkaar en hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
We zijn in deze bezetting vanaf Maart 2008 echt begonnen. Ik (Steef) en Jules hebben elkaar leren kennen op de basisschool. Ik kwam er achter dat hij drumden en vroeg hem dus om een keertje samen te gaan spelen! Ons eerste cover wat we samen speelden was heel toevallig dan ook ‘Smoke on the water’ van Deep Purple! We zochten daarna wat andere muzikanten erbij maar dat klikte toch niet helemaal.Via via kwamen we uit bij Sven als bassist , er was meteen een klik! Het was vrij snel duidelijk dat we toch echt naar de oude rock wilden gaan. We hebben dat toen we jong waren toch veel van onze ouders meekregen.

Hoe omschrijven jullie jullie muziek?
‘No Bullshit Rock N Roll!!’ , we vinden de muziek van tegenwoordig allemaal zo modern , we willen nu juist de oude rock n roll terug brengen net als vroeger zoals bands als Deep Purple , Led Zeppelin , AC/DC , Guns N Roses. Niet miepen , gewoon gaan!

Wat zijn jullie grootste invloeden?
Grote invloeden bij ons zijn toch de oudere hardrock bands zoals : Led Zeppelin , Deep Purple , AC/DC , Guns N Roses , Motley Crue en ga zo maar door!

Hoe zien jullie de toekomst van de band?
We hopen goed! We zijn een jonge hard werkende band , we leren steeds meer bij en hopen zo veel vette shows te mogen spelen en veel zieltjes te winnen!

Heb ik wat vergeten te vragen om dit profiel te completeren?
We zijn nu druk bezig met ons Debuut Album die Oscar Holleman (bekend van o.a Within Temptation , Krezip) zal gaan produceren. De planning is dat hij net voor het festival seizoen uit moet komen! Er zal dan ook weer een bijhorende clip bij komen! [jb]