WFR! doet goede zaken

WFR!

Twee nieuwe muziekliefhebbers hebben zich aangediend om hun steentje bij te dragen aan de berichtgeving van het Westfriese muzikale landschap. BEGT gaat columns schrijven over wat er ook gebeurt op dit gebied in Westfriesland, en dat is iedere keer weer een verrassing. En we houden nu éénmaal van verrassingen. Hjalmar Verdonschot, in het dagelijks leven drummer van The Titanium White uit Onderdijk, gaat live bands recenseren in West-Friesland. Er staan genoeg podia waar ‘onze’ bands hun kunsten vertonen. Voer genoeg! En dan is er ook nog een derde die zijn bijdrage visueel gaat leveren voor de site. Armand Hoogland heeft in het verleden ook veel gedaan voor de site en wil het ook nu weer vorm gaan geven met zijn fantastische beelden van live muziek waar dan ook in Nederland.

Mooie mensen met hart voor de ‘zaak’. Pro deo, vrijwillig, passie, kennis van zaken en vooral liefde voor muziek. Dat is de grootste portie wat ons drijft. Er is zoveel moois in West-Friesland. En dat moet gedeeld worden!