Lights Out

LightOut1

We weten natuurlijk dat er genoeg bands zijn in West-Friesland. Heel veel zelfs. Maar waar huizen ze en wat zijn ze allemaal aan het doen. Dat willen we graag weten. Aan WestFrieslandRocks! de schone taak om deze band in kaart te brengen.
Lights Out is een pop-punk formatie gestationeerd in het kleine Enkhuizen. Des al niet te min is hun muziek ver van klein! Ook wel bekend als de 5 musketiers, zijn deze vrienden van plan de planeet over te nemen met hun nieuwe releases en shows. Geinspireerd door legendes zoals Green Day etc. creëert Lights Out een groot en modern geluid, maar met de oude punk vibe nog steeds in tact.

Hoe omschrijven jullie de muziek die jullie maken?
Wij omschrijven onze muziek als Pop-punk of Pop-rock met een groot modern geluid waar mee je omver word geblazen, maar met de oude punk vibe nog intact.

Wat zijn onze grootste invloeden?
Zoals gezegd Green Day, Blink 182, Sum 41, All Time Low.

Hoe zien jullie de toekomst van de band?
Wij zijn bezig met een nieuwe CD naast dat we nog een aantal leuke optredens hebben staan. Wij hopen in de toekomst nog veel muziek te maken en veel op te treden. Door hard te werken beter te worden en zo groter te worden.

Hebben jullie nog wensen die jullie zeker gaan waarmaken?
Wij zouden graag nog vele albums maken (maar dat komt goed) en een toffe tour die zich niet alleen binnen Nederland afspeelt staat ook hoog op ons lijstje.