From the Woods

FromtheWoods

From The Woods is een coverrockband uit Hoogwoud die met hun Indie rockcovers al menig zaal hebben plat gespeeld. Met nummers van artiesten als: Kings Of Leon, Franz Ferdinand en Miles Kane in hun eigen “From The Woods” stijl weten ze er elke avond weer een feest van te maken. Met het geluid wat je verwacht van een frisse band is het feest in elke kroeg of festival!
Dat klinkt heel erg als een biografie en dat is het natuurlijk ook. Zo gepakt van de website om het me makkelijk te maken. Maar ik moet zeggen…. Ik heb ze een keer gezien en ik ben enthousiast en daarom staan ze natuurlijk ook op westfrieslandrocks.nl

Kunnen jullie me vertellen wie jullie zijn?
“Wij zijn From The Woods, een coverband uit Hoogwoud.
Bestaande uit Barry op Vocals & Guitar, Steve op Guitar & Vocals, Desley op Bass en Gijs op Drums”

Hoe omschrijven jullie de muziek die jullie maken?
“Wij coveren hedendaagse Indie Rock/Rock gecombineerd met oude rock klassiekers.”

Wat zijn jullie grootste invloeden?
“Onze grootste invloeden zijn: The Beatles, Foo Fighters, Kings Of Leon, Nirvana en The Rolling Stones.”

Hoe zien jullie de toekomst van de band?
“Naast het coveren zijn wij momenteel bezig met het schrijven van eigen nummers. Op termijn willen wij het coveren dan ook gaan inruilen voor het spelen van eigen nummers. We houden jullie op de hoogte van de voortgang.”

Hebben jullie nog wensen die jullie zeker gaan waarmaken?
“De voornaamste wens is om een EP uit te brengen met eigen nummers.”

Zie ook de site: www.fromthewoods.nl en de cover I Will Follow van U2: