WFR! in Cayen

WFR!

WestFrieslandRocks! bestaat al een jaar of 15 schat ik zo in. Ik speelde in een band en vond dat er veel meer live gespeeld moest worden om podiumervaring te vergaren en natuurlijk om dat rock & rollgevoel maximaal te ervaren, want dat is wat ik wilde. Ik verzamelde iedere keer twee of drie bands bijelkaar die op één avond wilde spelen, meestal voor Sjek & Pils. Diverse etablissementen (Manifesto, Pardoes, de Drommedaris, Swaf, R17, de Schoof, ’t Kraaiennest, de Koog) werden aangedaan en veel bands hebben geprofiteerd van deze formule. Dit alles ondersteund door een website en het enthousiasme van de vele bands en podia die hieraan mee gedaan hebben. Ik telde laatst de posters die ik voor iedere WFR! avond gemaakt heb en kwam toch op de 62 stuks.

Het mooie is dat datzelfde enthousiasme nooit verdwenen is bij beginnende bands en ook nooit bij programmeurs van de lokale podia. JC Cayen heeft WFR! benaderd om de naam WestFrieslandRocks! te gebruiken om lokale bands een podium te bieden. En dat is uiteraard waar het voor bedoeld is. Want er is zoveel moois in de regio!

Programma WFR! in Cayen:
Zaterdag 24 oktober – Speeldjum & Titanium White
Zaterdag 7 november – Pure Muna & Couleur Cafe