De 10 van… Sander den Das!

Ik ken Sander den Das goed. We hebben jaren Rock & Roll gemaakt. Hij met Susans Garden en nu met The Lalalies. Susans Garden was een goeie band met veel potentie. En die potentie hebben ze tot zekere hoogte waargemaakt. Het uiterste wat de band kon bereiken is bereikt. En toen plofte de band uitelkaar. Dat uiterste was echter niet genoeg voor de zanger van Susans Garden, Sander den Das. Hij wilde altijd al meer en dat meer is nu ook alweer bereikt met The Lalalies en ook dat is niet genoeg voor Sander. Dat siert hem en dat spreekt me aan. Dat is de wil om verder te komen. In het voorjaar verschijnt het debuutalbum van The Lalalies en ik ben zeer benieuwd. Tegen die tijd zal er wel een interview met de band verschijnen op deze site en natuurlijk ook een recensie van dat album. Als zoethoudertje heeft Sander zijn favoriete tracks voor me op een papiertje gezet.[jb]

DP2012SanderdenDasLLL